Ik heet Sophie, en ben moeder van Camille. Mijn dochter heeft een handicap. Toen zij 5 jaar oud was hadden we een speciaal bed nodig, vooral een elektrisch hoog laag bed.

Ik heb in de buurt een bed gezocht en niets gevonden. In 2002 ben ik gaan zoeken op internet en heb geluk gehad dat ik Ergosolutions heb gevonden. Ik heb aan Ergosolutions uitgelegd hoe ik met Camille oefeningen doe, het probleem als ik haar naar bed breng, en samen hebben we besloten dat het bed Alice met Plexiglas deuren het bed was dat het beste aan onze eisen zou voldoen. Sinds 2002 slapen wij met een gerust hart, het is een heel veilig bed.

Camille is nu groter geworden, en ik heb weer met Ergosolutions contact opgenomen voor een nieuw bed. Zij is nu al 17 jaar en slaapt heel rustig. De kwaliteit van het bed, de follow up van de order, de levering, alles is goed bevestigd. Bravo en hartelijk dank !

Sophie, mama van Camille – Toury (28)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *