Voor onze dochter Solène van 12 hadden wij een veilig bed nodig. Na verschillende bedden te hebben gevonden, hebben we gekozen voor een Alice bed. Solène is heel veilig in haar bed, door de plexiglas deuren kunnen wij goed zien hoe ze ligt. Dat geeft ons een rustig gevoel.
Anders dan bij de meeste medische bedden, heeft dit bed niet het risico dat de voeten of het hoofd klem raakt. Het bed is ook elektrisch in hoogte verstelbaar, zodat het altijd de goede hoogte heeft. Wij hebben een Alice bed gekocht in 2010, en een tweede voor ons vakantiehuis. Wij kunnen dit bed van harte aanbevelen, het ziet er ook nog leuk uit.

Vincent, papa van Solène – Elancourt (78)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *