Wij zijn heel blij met het bed, dat wij hebben sinds begin 2016 dankzij een Facebook campagne ! Toen Raphael de monteur met het bed zag aankomen was hij zo blij. Het bed was net geinstalleerd, en Raphael ging er al meteen in zitten met al zijn pluche beesten !

De monteur heeft erg goed uitgelegd hoe het bed gebruikt moet worden. De eerste nacht heeft Raphael al goed geslapen, helemaal geen probleem om hem naar bed te krijgen. Voor Raphael is dit bed ook een speelpark, hij is heel tevreden in zijn bed, en hij gaat makkelijk naar bed want hij mag eerst spelen. Soms mag zijn broertje ook in het bed, en dan spelen ze samen.

Het bed is mooi, de kleuren zijn prettig, en het is makkelijk te gebruiken. Het bed gaat ons het leven makkelijker maken, want om Raphael te tillen is soms moeilijk voor mij omdat ik last van mijn rug heb. Nu breng ik het bed electrisch op de goede hoogte, ik doe de deuren open en Raphael is meteen al op mijn hoogte, ik hoef hem niet meer te tillen. Ik slaap ook beter want ik weet dat hij niet uit het bed kan klimmen en dat maakt het risico van een ongeval veel kleiner.

Mevrouw Badoux – Leval Trahegnies in België

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *