Wij zijn een franse stichting „de glimlach van Yolann“; het reisbed Noé wordt uitgeleend aan families die zo rustig op reis kunnen gaan, of waarvan het kind van tijd tot tijd bij familie of vrienden gaat logeren.
Wij zochten dus een aangepast bed die aan de meeste eisen voldeed (kind die in het bed staat, zit, die veel beweegt, of waar barrières voor nodig zijn). Het bed moest natuurlijk in alle auto’s kunnen, stevig zijn, makkelijk te monteren en stabiel zijn. Dit is het geval voor het Noé bed.
Wij hebben het kunnen testen voor onze zoon Yolann, 10 jaar oud, gehandicapt die heel veel beweegt.
Het bed is zelfs gebruikt in een camper, vastgezet met banden.

Mevrouw Fabrega, mama van Yolann – Colombey les Belles (54)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *